Sunday, January 14, 2007

``Rapit de extraterestri `` !

Obiectiv: Localizare/Rapiri de extrarestri.
Tara: Romania
Oras: Oradea
Cartier: Rogerius
Adresa: G.Galilei nr`12
Ipoteza: La parterul blocului X11, ap. 21, str. G.Galilei nr. 12, traieste o femeie singura, fara sot, fara copii, in jurul a 40 de ani, posibil rapita de extraterestri, se pare ca aceasta rapire a ramas cu unele urmari, cum ar fi auzul, a surzit !
De ce cred eu ca ca a fost rapita de extraterestri, de acele creaturi cu urechi lungi, in inchipuirea unora, cu fata verde a altora, si exemplele pot continua; deoarece o data a ramas cu acea urmare, si se poarta foarte ciudat. Ciudat in sensul ca o vezi foarte rar, sta toata ziua in casa, mai rar se vede o luminita care bineinteles are rolul de a lumina la dansa in casa, dar mai rar asa ceva, probabil are si un televizor pe lampi, desi extraterestri se presupun ca au o tehnologie mult mai avansata ca si a noastra a pamantenilor.
In pubilc o vezi in medie o data la 3 ani !...si in rest o deranjeaza foarte mult cand copii se joaca in fata blocului, cica fac galagie !...dar cum de aude ?!?!?!?!...dansa nu saluta niciodata, cand o saluti tu politicos, de ce ? pentru ca ea presupune ca nu aude bine !...atunci cum reuseste sai auda pe saracii copilasi cand se joaca afara ?!?!?! dansa nu a fost copil ? sau extraterestri se nasc adulti cumva ?!?!?!
Restul... Va Urma... (pentru ca nu stiu nici eu continuarea povestii !)
Stay In Touch !

No comments: