Monday, February 26, 2007

"Santy The LORD, is The LAST HOPE"


Santy, este un naufragiat curajos, viteaz, inteligent, care a aterizat chiar pe Terra, dupa ce planeta sa, Protos, a fost invadata de o ceata de armenieni. Armenienii, sunt un popor migrator care cuceresc tot ce le apare in cale, iar protosanienii sunt un popor pasnic, dar foarte puternici, dar nici ei nu au putut sta in fata diabolicilor armenieni.
Ultima sansa a protosanienilor este sa isi apare singurul oras care inca nu a fost gasit, si anume "Dungeon Town".
Poporul lui Santy stiu ca acesta a aterizat pe Terra, si ii da acestuia o misiune speciala: sa se infiltreze pe planeta Armenus, si sa ajunga la "Nexus", Nexus fiind baza principala a armenienilor, unde se si afla conducatorul acestora, "XEUZ".
Santy trebuie sa se grabeasca si sa treaca de toate obstacolele care ii ies in cale, deoarece gasirea orasului Dungeon este doar o chestiune de timp. Acesta decoleaza dupa cateva zile de pe Terra, dupa ce oamenii de aici l-au ajutat sa isi repare nava, dar au ramas neutri fata de razboiul pe care Protos il ducea contra Armenus.
Ajunge pe Armenus, reusind sa treaca de filtrele de securitate, mascandu-se ca un armenian. Aici va primi ajutor din partea lui Dumi, un spion protosanian care cunoaste bine locurile, acesta alfandu-se de un an pe aceasta planeta si pana acum nu a fost descoperit.
Impreuna cei doi pornesc spre "Davias", orasul unde se afla Nexus, si implicit regele acestei planete...insa pe drum dau de niste garzi de corp, care le cere sa se legitimeze si isi dau seama ca ceva nu este in regula cu cei doi, in criza de idei acestia se iau la bataie cu garzile de corp, reusesc sa treaca de acestia, insa Dumi este nimerit de un glont in bratul stang.
Asadar acestia au fost descoperiti, si se stia ca se indreapta spre Nexus, iar securitatea de aici a fost intens sporita...iar armatele armeniene se aproprie de Dungeon...
Continuarea povestii, va urma in episoadele urmatoare...

"Dumi" & "Santy"












No comments: