Monday, May 21, 2007

100 de parai...$$$

O sa incep prin urmatoarea afirmatie: ca sa faci o suta de parai din nimic nu e usor !
Asadar, am cautat si m-am interesat, ca doar daca tot vorbim pe acest blog sa vorbim cum putem sa facem 100 de parai (dolarei$) cu ajutorul unui site.
In primul rand trebuie sa ai un site, prin care sa atragi asa numitul "trafic"(vizitatori !), cu ajutorul reclamelor si informatiilor pe care le pui pe respectivul site. Traficul linistit trebuie sa depaseasca o mie de vizitatori unici pe zi, ca sa vina si dolareii la randul lor.
Apoi e simplu ! Alegi dintre asociati.neogen.ro, adtrade.ro si google.adsense.com, iti faci cont, inscrii site-ul, astepti sa ti-l accepte [daca respecti conditiile fiecaruia] apoi ei iti vor furniza codurile bannerelor. Tu le pui pe site-ul tau si vei fi platit pentru fiecare click pe care vizitatorii il dau pe banner [la adtrade e putin diferit], ai grija sa nu iti dai tu click-uri pentru ca ramai fara cont si castiguri.
Riscul cel mai mare al acestei incercari este pierderea timpului in cazul unui esec, dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :)). Daca reusiti treaba cu site-ul, eficienta este direct proportionala cu munca depusa asupra acelui site...

So good luck !!!

www.softpedia.com

No comments: