Monday, June 4, 2007

Replici Celebre ...

Filmele care apar pe marile ecrane ca ciupercile dupa ploaie se pare ca nu prea reusesc sa ramana bine intiparite in memoria cinefililor. Asta in ciuda efectelor speciale de senzatie. In schimb, replicile schimbate de actori in filme ce au aparut in anii '70 sau chiar '40 sunt pe primele locuri in topul "celor mai bune citate din filme". Topul, care contine nu mai putin de 100 de pozitii, este alcatuit in fiecare an de Institutul American de Film, SUA.
Anul acesta, locul 1 apartine lui Vivien Leigh in filmul "Pe aripile vantului" (1939): "Frankly, my dear, I don't give a damn," (Sincer, draga mea, nu-mi pasa deloc).
Cu toate acestea, eu as vrea sa relatez pe scurt o alta replica celebra, dintr-un film care a cucerit marile ecrane inca de la aparitie, si anume filmul "Terminator" cu replica:
"Asta la Vista Baby" ! -cu siguranta una din cele mai celebre replici, spusa de renumitul actor Arnold Schwarzenegger, la finalul filmului, cand reuseste dupa multe batalii duse cu "personajul negativ" al filmului, sa il invinga, si sa scape de el !Insa dupa toate aceste eforturi, trebuie sa moara, deoarece avea un cip introdus in el, de care era constient ca nu avea cum sa scape...dar Terminator asa cum a promis sa reintors pe marile ecrane: I will be BACK !

8 comments:

Anonymous said...

foarte fain :))

morar.andrei said...

super misto :))

rauls3x said...

misto..da se putea si mai bine ..

Andor said...

Foarte frumos, si poza ai aleso excelent :) ;)

Matis Junior said...

e bine .. frumos filmu

SUCIU said...

fain :P

bogdy said...

bv

koma said...

plin de greseli. ex cea din final "sa intors" in loc de "s-a intors".

in rest e ok.